Ekstra stor kæmpe seng (Queen Size og King Size)

Hvem har ikke på et eller andet tidspunkt bare drømt om at have en kæmpe stor seng med uendelig meget plads stående i deres soveværelse. Well, nu har du muligheden for at købe den seng, for i denne guide anbefaler eg de bedste kæmpesenge og fortæller dig hvor du køber dem.

Vi starter i det små fra 180×210 cm og så bevæger vi os ellers op i størrelse. Helt op til en længde eller bredde der kan nå langt over 240 cm, men så er vi også ude i det der hedder specialmål.

Ekstra stor kontinentalseng (180×210)

Stor kontinentalsengDen klassiske kontinentalseng kan få i mange størrelser, og faktisk fås den også i størrelser så store som 180×210 cm. Godt nok giver det kun 10 cm i forhold til en klassik størrelse dobbeltseng, men det kan også betyde meget og er man kun en der skal ligge at flyde i den, så kan man jo passende “nøjes” med denne størrelse.

Vi har testet de bedste kontinentalsenge for dig, og hvis du vil have en kontinental seng, så vil jeg anbefale at bruge vores test som udgangspunkt. I testen har vi kåret Norland Prestige Luksus Superior som testvinder til en pris på 10.995,00 kr. spar 59% lige nu, og med den rabat er det også den seng der er bedst til prisen lige nu. Vil du hellere bare have så billigt som muligt, så kan vi anbefale Nordkap Kontinental kontinentalseng til en pris på bare 8.999,00 kr.

Find og se alle ekstra store kontinentalsenge hos: Sengetid, Dinseng.dk og Sengefabrikken.dk

Queen Size seng (200×200)

Queen size seng størrelseNår man skal ud i det lidt mere ekstreme, så kan man starte med at kigge på en såkaldt Queen Size seng. En Queen Size seng er oprindeligt et amerikansk begreb, men vi har taget det til os i Danmark og det dækker over en seng i størrelsen 200×200 cm. Det er altså en helt firkantet seng, som man kan ligge 2 mennesker og flyde max i.

VI har taget et kig på de forskellige Queen Size beds der er på det danske online marked. Den bedste Queen size seng på markedet har vi vurderet til at være Norland Eksklusiv Kontinental 200×200 til en pris på bare 14.995,00 kr. Det er ligeledes den bedste Queen seng til prisen, da du i øjeblikket får en rabat på 55%.

Find og se alle Queen Size senge hos: Sengetid.

King Size seng (210×210 el. 220×220)

King size seng størrelseEn King Size seng er den ultimative størrelse, i hvert fald så længe vi bevæger os indenfor standard mål. Igen er vi ude i at det er en amerikansk opfindelse at kalde det King Size og det svare til en størrelse på 210×210 cm, men kan også fås helt op i størrelsen 220×220. Den eneste forskel fra Queen Size er sådan set at den er 10-20 cm større i både længde og bredde, men det er også en del og det vil være muligt for hele familien at sove sammen i en King Size bed.

Som nævnt kan man altså få King size senge i to forskellige størrelser. Vil du have en i størrelsen 210×210, så anbefaler jeg at du vælger Norland Prestige Luksus Superior som er en bestseller. Den kan fås til en rigtig god pris på bare 15.495,00 kr. det er en besparelse på 56%. Vil du hellere have en king size i str. 220×220 cm, så bør valget falde på Essence King Size kontinentalseng der fås til en pris på 15.995,00 kr.

Find og se alle King Size senge hos: Sengetid, Dinseng.dk og Sengefabrikken.dk

Kæmpe seng i specialmål

Madrasser og senge specialmålDu kan også få store og skæve størrelser i mange forskellige specielmål. Det er ikke muligt at købe senge og madrasser i specialmål alle steder. Den eneste online shop der sælger madrasser i specialmål er Sengefabrikken.dk, her kan du til gengæld få alle mulige størrelser fra 39-275 cm i bredden og 120-300 cm i længden. Vælg mellem mange forskellige kombinationer i længden.

Find og se alle senge og madrasser i specialmål hos Sengefabrikken.dk

6 Kommentarer

 1. Karen Hedegaard Mortensen

  Er sengefabrikken den eneste der laver senge der er større end King Size. Hvem skal man ellers henvende sig til, hvis man gerne vil hane en 240 x 200 seng?

  På forhånd tak for svar.

  Svar
  • LasseKH

   Hej Karen.

   Mange tak for dit spørgsmål. Så vidt jeg ved er Sengefabriksudsalg.dk det eneste sted hvor man kan bestille det direkte online. Du kan også prøve at kontakte en anden online shop og høre om det er en opgave de kan klare. Det ved at der er mange af dem der er åbne for.

   Håber det var svar nok.

   Mvh Lasse

   Svar
 2. Helle justese

  Jeg søger en høj 210: 210 med højde på ca 120 høj King size

  Svar
  • LasseKH

   Hej Helle.

   Tak for dit spørgsmål. Jeg tror ikke man kan få en så stor og høj seng samtidig, i hvert fald ikke som en standard seng. Du kan vælge at få leveret sengen med ekstra høje ben, så kommer du op omkring de 76 cm ellers må du prøve at kontakte en af leverandørerne og høre om det er muligt.

   Mvh Lasse

   Svar
 3. Jeanette

  Hej.

  Hvad ligger prisen på en seng i målene 220*275cm?

  Svar
  • LasseKH

   Hej Jeanette

   Man kan ikke købe hele senge i specialmål, men du kan få madrasser i specialmål. Jeg er dog ikke sikker på at man kan få madrasser i specialmål i den nævnte kombination. Der må du tage kontakt til de enkelte forhandlere og høre om de kan hjælpe dig.

   Mvh Lasse

   Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *