Bedste kontinentalseng i TEST 2020

Kontinentalsengen er den ultimative seng, det er den absolut lækreste form for seng man kan få og vi har skåret det ned til cremen af cremen i denne TEST af årets bedste kontinentalsenge. Du behøver ikke lede videre for vi giver dig svaret på hvilken kontinentalseng du skal vælge lige her.

Bedst i TEST 2020

Norhland Dreamline Komfort kontinentalseng

 

– Norhland Dreamline Komfort –

Bedst til prisen

 

– Trondheim Kontinental –

Som par er det mest populære valg en kontinentalseng, fordi den er stor, behagelig og altid leveres som en samlet pakke. Med andre ord er det den mest praktiske løsning man kan finde, hvis man vil have den bedst mulige seng at sove i. Vi har gennemsøgt markedet for kontinentalsenge og fundet frem til de bedste modeller.

Ovenfor kan du se de 2 kontinentalsenge vi anbefaler over alle de andre på markedet. Der er “Den bedste i test” og så er der “Den bedste til prisen”. Begger er de i udsøgt kvalitet og du kan læse mere om de enkelte modeller herunder, for at få et helt billede af sengene der har vundet testen.

Inden du kigger på hvilke senge vi har testet, kan jeg sige at vi har testet kontinentalsenge fra de bedste online forhandlere af senge. Her i blandt er: Sengetid.dk, Bedre Nætter og Sengefabrikken.dk. Skulle du istedet have lyst til selv at kigge på hele udvalget af kontinentalsenge, kan du besøge de enkelte sider og se deres udvalg.

Norland Dreamline Komfort (bedst i test)

Norhland Dreamline Komfort kontinentalsengNorhland er et af de bedste sengemærker i øjeblikket i Danmark. De laver alle former for senge, men særligt deres kontinentalsenge er rigtig gode. Kvaliteten er i top, den produceres i Danmark og kvaliteten bliver derfor sikret inden sengen sendes afsted til dig. Norland Dreamline Komfort kontinentalseng er den mest populære seng fra Norhland og er også en bestseller kontinentalseng. Den fås i de klassiske størrelser for kontinentalsenge som er 140, 160, 180 og 210 cm i bredden og 200 el. 210 cm i længden.

Det er selve opbygningen af sengen der sørger for at komforten er i top og derfor er denne kontinentalseng også lavet med 4 komfortlag der gør den til en af de bedste i klassen. I bunden er der en højkvalitets boxmadras i 2 lag og ovenpå den en solid springmadras med smartpocketfjedre og et lag af 40 mm latex ovenpå. Sidst men ikke mindst leveres sengen også med en valgfri topmadras, som altså er det 4. lag og har alt fra en 6-10 cm tykkelse alt efter hvilken du vælger. Hele herligheden er placeret ovenpå en sengeramme af langtidsmodnet svensk fyrretræ, der er 25 års brudgaranti på.

Kontinentalsengen fra Norhland er inklusiv ben hvor du kan vælge imellem 6 forskellige modeller, den er inkl. topmadras. Derudover kommer valg af farve, enten mørkegrå, lysegrå, sort, sand el. blå, valg af fasthed i springmadras med mulighed for at vælge imellem 3 forskellige fastheder. Du kan også vælge at få en gavl med til sengen, det giver et rigtig pænt finish, men er ikke inklusiv i prisen. Der er mulighed for at vælge imellem 6 forskellige gavle.

De fire topmadrasser sengen fås med hedder: Luksus, Delux, Natur og Eksklusiv. Luksus topmadrassen er 6 cm tyk og fås i Latex til dig der har det varmt om natten og gerne vil have en trykaflastende madras el. Celcius der er til dig der har det koldt om natten og gerne vil have memoryskum der former sig efter kroppen. Delux topmadrassen er 9 cm tyk og fås i Latex el. Wonderpur der er særligt blød og man synker ned i hvorfor den bedre holder på varmen. Natur er en mere naturlig topmadras lavet i 100% Oeko-tex naturlig Latex, den er 10 cm tyk og trykaflaster de rigtige steder samtidig med den hjælper med at afgive varmen. Eksklusiv topmadrassen er 9 cm tyk og fås i Latex el. Wonderpur, den har den fordel at den har en sommer og en vinterside, hvilket gør den til et populært valg.

Pris: Normalrprisen på Norhland Dreamline Komfort kontinentalseng er på 15.995-47.995 kr. afhængig af størrelsen du vælger. Når man køber senge online vil der dog ofte være tilbud på den og det samme gælder med Norhlands kontinentalsenge, som du ofte kan spare over 50% på. Du kan købe sengen med rentefri finansiering over en periode på fx 60 måneder.

Levering: Når du bestiller en større seng som en kontinentalseng er skal du forvente lidt længere leveringstid end på andre varer. Leveringstiden fra Sengetid på denne type senge er 20-35 hverdage. Du får den leveret direkte til kantstenen, men der er også mulighed for at tilkøbe indbæring og montering, samt vælge levering om aftenen eller i weekender. Leveringen er naturligvis gratis.

Bonusinfo: Der er 25 års garanti på hele sengen og meget stor valgfrihed i forhold til madras, ben og gavl. Der er også en 101 nats prøveperiode hvori du kan få byttet din seng hvis du ikke er tilfreds med fastheden af den.

Læs mere om sengen her

Trondheim kontinentalseng

Trondheim kontinentalsengTrondheim er den kontinentalseng der er bedst til prisen i vores test, dette gælder selvfølgelig kun såfremt vi sammenligner normalprisen, da de andre kontinentalsenge sagtens kan være ligeså billige hvis ikke billigere når de er på tilbud. Trondheim kontinental er i snit ca. 5.000 kr. billigere end konkurrende modeller hvilket gør den til et rigtig godt alternativ til fx ovenstående kontinentalseng. Og den kan sagtens være et alternativ for den bliver nemlig leveret som en komplet seng og kan fås i alle gængse størrelse inkl. King Size størrelsen på 210×210 cm.

Trondheim er også inddelt i 3 lag, hvor det nederste lag er en standard boxmadras, ovenpå den en vendbar springmadras og til sidst en 7 cm topmadras. Boxmadrassens primærer funktion er at skabe en stabil bund for sengen der gør at den kan holde i mange år. Springmadrassen er vigtigere i forhold til den komfort du får i sengen, derfor er denne også lavet med pocketfjedre og hele 261 pr. m2, og i madrassen er der 5 komfortzoner som sørger for at aflaste kroppens forskellige dele helt rigtigt. Til sidst ligger topmadrassen som sørger for den ultimative komfort og en meget længere holdbarhed af sengen, her kan vælges mellem latex el. memory skum.

Som sagt er det en komplet seng du får hvis du bestiller Trondheim kontinental. Det betyder at du får madrasser, sengeben, mulighed for at vælge fasthed på både boxmadras og springmadras, og faktisk får du hvis du ønsker det også en sengegavl med i prisen. Du kan også vælge en luksus sengegavl til en merpris på 2.000 kr. eller ingen sengegavl, dog bliver sengen ikke billigere af dette. Det skal også nævnes her på falderebet at Trondheim sengen fås i 2 forskellige udgaver, en der er beregnet til personer under 100 kg og en til personer over 100 kg.

Pris: Trondheim kontinental koster fra 17.999-23.999 kr. i de normale størrelser, men ønsker du King Size størrelser koster den fra 27.999-29.999 kr. Igen er det ofte en seng der fås på tilbud, så du kan spare mellem 40-60% på en af de i forvejen billigste kontinentalsenge. Der er mulighed for helt rentefri finansiering og uden gebyr over en periode på 10 el. 20 måneder.

Levering: Der er relativt hurtig leveringstid fra Sengefabrikken på mellem 8-15 dage. Der bliver altid ringet eller sendt en besked fra fragtmanden inden levering, så der kan blive aftalt et tidspunkt. Mulighed for at tilkøbe op-/indbæring, montering og bortskaffelse af ens gamle seng.

Bonusinfo: Du får altid gratis fragt ved køb af en seng fra Sengefabrikken, du får helt rente- og gebyrfri finansiering på dine køb, såfremt du vælger det, og så kan du altid sove på dit køb i 30 dage og vis du er utilfreds kan sengen ombyttes i forhold til fastheden der er valgt.

Læs mere om sengen her

Senses Luna kontinentalseng

Sense Luna kontinentalsengDansk håndværk er godt håndværk og derfor er det også indtil videre kun dansk produceret senge vi har anbefalet i denne artikel. Denne seng er ikke nogen undtagelse: Senses Luna kontinentalseng er også en seng der bliver produceret lokalt i Danmark. Den bliver solgt hos Bedre Nætter og er en af deres mest populære kontinentalsenge, som fås i størrelser fra 140 i bredden til 210 cm i bredden altså fra halvanden mandsseng til King Size sengestørrelse. I Længden er det så enten 200 cm eller 210 cm (sidst nævnte fås kun med bredden 180 og 210 cm).

Igen er det en seng du køber med alt udstyr, så der kommer ikke til at mangle noget når den bliver leveret. Du vælger også selv om du vil have den i mørkegrå eller lysegrå, hvilken fasthed den skal have ud af 3 mulige, hvilken topmadras, begge er de 6 cm tykke, men den ene med en latex kerne og den anden med en memory skum kerne. Du skal selvfølgelig også have nogle ben under sengen og her kan du vælge mellem træ eller metal og sidst men ikke mindst så kan du tilkøbe en flot gavl der både er med til at gøre sengen behagligere at sidde i, men også gør den væsentligt pænere at se på. Selve sengen er sammensat af en boxmadras i bunden og ovenpå den en springmadras, men som noget unikt ved Senses Luna bliver lagene gemt væk i et betræk der kommer om hele sengen og dermed giver et meget flotter finish på sengen, men i særdeles hed også i soveværelset.

Madrassen på denne seng er inddelt i hele 7 komfortzoner. Det er 2 mere end de andre senge og også 2 mere end normalt, man får ikke senge med mere end 7 komfortzoner. Det er ikke altid det er bedre med 7 komfortzoner, men for nogle personer vil det have betydning, især hvis man døjer lidt med rygproblemer. Ydermere er madrasserne med de populære pocketfjedre.

Pris: Sengen koster 20.999 kr. i størrelsen 140×200 og går helt op til 28.999 kr. i den største størrelse 210×210 cm. Du kan også købe sengen på afbetaling med 0% i rente over 10 måneder. Desuden er der prisgaranti på sengen, hvis du nu finder den billigere et andet sted på nettet, så får du den til samme pris.

Levering: Når du bestiller en seng hos Bedre Nætter er der for det første gratis levering og når du har foretaget bestillingen bliver du ringet op af en fragtmand som du så kan aftale dag og tidsinterval med, med andre ord bestemmer du mere eller mindre selv leveringsdagen. Du kan tilkøbe ydelser som opbæring, montering og bortskaffelse af gammel seng for mellem 299-1199 kr.

Bonusinfo: Du kan “prøve” sengen i 100 dage og hvis du indenfor de 100 dage er utilfreds med fastheden kan du få den gratis ombyttet.

Læs mere om sengen her