Bedste kontinentalseng i TEST 2019

Vi har taget et kig på udvalgte boxmadrasser fra en række online butikker og anbefaler her dem vi mener er de bedste boxmadrasser du kan få på nettet lige nu. Vi har både kåret den bedste boxmadras overall og den bedste boxmadras til prisen, som du kan se lige nedenfor. Derudover har vi fundet yderligere 3 anbefalelsesværdige boxmadrasser.

Bedst i TEST 2018

Norland Luksus Boxmadras testvinder

– Norland Luksus Box –

Bedst til prisen

Krone NU Boxmadras

– Krone Box NU –

Som par er det mest populære valg en kontinentalseng, fordi den er stor, behagelig og altid leveres som en samlet pakke. Med andre ord er det den mest praktiske løsning man kan finde, hvis man vil have den bedst mulige seng at sove i. Vi har gennemsøgt markedet for kontinentalsenge og fundet frem til de bedste modeller.

Ovenfor kan du se de 2 kontinentalsenge vi anbefaler over alle de andre på markedet. Der er “Den bedste i test” og så er der “Den bedste til prisen”. Begger er de i udsøgt kvalitet og du kan læse mere om de enkelte modeller herunder, for at få et helt billede af sengene der har vundet testen.

Inden du kigger på hvilke senge vi har testet, kan jeg sige at vi har testet kontinentalsenge fra de bedste online forhandlere af senge. Her i blandt er: Sengetid.dk, Bedre Nætter og Sengefabriksudsalg.dk. Skulle du istedet have lyst til selv at kigge på hele udvalget af kontinentalsenge, kan du besøge de enkelte sider og se deres udvalg.

Norland Luksus Komfort (bedst i test)

Norland er et af de bedste senge mærker i øjeblikket i Danmark. De laver alle former for senge, men særligt deres kontinentalsenge er rigtig gode. Kvaliteten er sikret i top, den produceres i Danmark og kvaliteten bliver derfor sikret inden sengen sendes afsted til dig.

Bedste kontinentalseng i TEST 2019
Vurdér artikel