Topmadrasser

Topmadrassen har evnen til at gøre en gammel seng ny og enhver seng bedre end den er i forvejen. Topmadrassen er et ekstra lag af komfort til enhver type seng. Vi guider dig til at vælge den rigtige topmadras til dig og din seng, og kommer med anbefalinger.

De 3 mest populære valg 

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Hvad er en topmadras?

En topmadras er et af de mest populære valg og bedste alternativer til at købe en ny seng. Det er i korte træk en madras du køber i samme størrelse som din seng, og placerer den ovenpå sengen. Hvad end du har en gammel seng el. en ny seng anbefales det at købe en topmadras til den. Med en topmadras kan du ændre i sengens støtte og komfort, sådan at du kommer til at ligge bedre og dermed sove bedre. Du kan vælge mellem topmadrasser i mange forskellige skummaterialer og tykkelser, så den passer præcis til dine komfortbehov.

Topmadrassens egenskaber går langt udover den ekstra komfort. Det at have en topmadras liggende ovenpå sin seng forlænger nemlig sengens levetid betydeligt, da der bliver slidt knapt så meget på boxmadrassen, skummadrassen el. den madras du nu har. En topmadras er meget billigere at købe og dermed billigere at skifte – skulle den gå i stykker. Ødelægger du undermadrassen, så kan det hurtigt blive hele sengen der skal skiftes. Nu ved du mere om hvad en topmadras er og hvad den kan hjælpe dig med, på resten af siden herunder hjælper vi dig med at vælge den rigtige topmadras. 

Hvilken topmadras skal jeg vælge?
Den bedste topmadras i test

Topmadras størrelser

En topmadras fås i stort set alle kendte sengestørrelse, så du uanset hvilken seng du har kan du få en topmadras der passer til den og dermed øge komforten og holdbarheden. Det kan selvfølgelig være at du har en seng i specialmål og derfor er på udkig efter en topmadras i specialmål. Det kan du også få og endda i mange standardstørrelse, men skulle en af de mange standard specialmål heller ikke passe, så kan man som regel tage kontakt til forhandleren og finde en løsning. Herunder ses alle standard sengemål og du kan via dem klikke dig videre til en oversigt over den størrelse du mangler til din seng. 

80X200
90X200
90X210
120X200
140X200
160X200
180X200
180X210

Se alle topmadrasser

Hvilken topmadras skal jeg vælge?

At vælge en topmadras kan virke nemt, men er det ikke nødvendigvis og hvis man gerne vil købe en topmadras på nettet kan det være endnu sværere, da man ikke kan prøve den inden man køber den. Derfor er det vigtigt at vide hvilke behov og evt. problemer man har med sin søvn nu, samt hvilken madrastype man tidligere har el. har haft. Dernæst skal du vide hvilken topmadras der støtter op om de behov du har.

Der er nogle primære ting du skal tage højde for ved valg af topmadras og for dem er det vigtigt at du tager de rigtige valg, det som jeg vil kalde behovsvalg. Derudover kan der være nogle sekundære  parametre du lægger vægt på som person, såkaldte præferencevalg.

De 4 behovsvalg:

 • Materiale
 • Tykkelse
 • Pris
 • Størrelse

De 4 præferencevalg:

 • Stofkvalitet
 • Garanti
 • Mærke
 • Forhandler

Behovsvalg – hvilke behov har du?

Vælg topmadras ud fra dine personlige behov.

Materialer

 • Skum
 • Memory Skum
 • Latex

Tykkelse

d

Pris

d

Størrelse

d

Præferencevalg – hvad prioriterer du?

d

Kvaliteten af stoffet

Garanti

Mærke

Forhandler