Sovemaske TEST 2020

Mange opnår bedre søvn med en sovemaske, fordi den sørger for at alt lys bliver lukket ude. Nogle sovemasker kan sågar fås med bluetooth eller høre bøffer så man også kan lukke alt lyd ude og afspille beroligende musik indtil man falder i søvn. VI har taget et kig på de mange forskellige typer sovemasker man kan få og vurderet dem.

Smart bluetooth sovemaske

Bluetooth sovemaskeDen ultimative sovemaske må være denne bluetooth sovemaske. Den ikke bare lukker alt lyset ude, men også al lyd ude, og så kan den sågar spiller musik direkte fra din smartphone el. tablet, som beroliger dig når du skal til at sove.

På trods af alt det sovemasken kan med sin bluetooth funktion, så er den faktisk også rigtig komfortabel. Bag på sidder et spænde som er elastisk og kan indstille uden at de på nogen måde genere når man ligger på det. Selve masken er også rigtig komfortabel at have på og sove med. Den egner sig nok bedste til flyveture eller længere køreture hvor man ønsker at sove godt på vejen.

Pris: 299 kr.

Køb nu hos Coolstuff

Luksus 3D sovemaske

3D sovemaskeDet er ikke alle der synes det er behageligt at have en sovemaske på, blandt andet fordi den røre ved og ligger et tryk på ens øjenlåg, som for nogle er rigtig ubehageligt. Det findes der heldigvis en løsning på og denne løsning er en 3D sovemaske el. en sovemaske med kontur.

3D masken er lavet sådan at den har en meget bedre pasform til ansigtet og så ligger den trykket rundt om øjnene, så der er luft til dine øjne kan bevæge sig frit rundt inde bag sovemasken. Med denne maske kan du faktisk slet ikke mærke på dine øjne at du har en sovemaske på. Nu tænker du måske at det lyder som en dyr sag, men faktisk er den ikke meget dyrere end de andre sovemasker på denne liste.

Pris: 99 kr.

Køb nu hos Rejsegear

Behagelig sovemaske i silke

Silke sovemaskeSelvom bluetooth sovemasken har fede features og er ganske behagelig at sove med, så slår den ikke en klassisk sovemaske i silke. Den ligger bare rigtig behagelig på ansigtet, lukker lyset ude som den skal og så koster den ikke lige så meget.

Denne sovemaske i silke er perfekt til alle situationer hvor du har brug for en hjælpende hånd (eller maske) til at falde i søvn. Den er både god på flyrejsen og den fylder ingenting, men kan også bruge hjemme på soveværelset, hvis der er lidt for lyst på de lyse sommernætter.

Pris: 99 kr.

Køb nu hos Rejsegear

Økologisk sovemaske

Økologisk sovemaske fra NaturaØkologi er meget oppe i tiden og derfor skal vi selvfølgelig også lige runde et økologisk sovemaske valg. Mærket Natura laver blandt andet sovemasker af 100% bomuld, som er super bløde og behagelige at have på. Den er også meget let, hvilket kun gør den endnu mere komfortabel at bære og så har den et rigtig flot design modsat de mange “kedelige” masker der findes på markedet.

Der hvor det økologiske valg virkelig adskiller sig er på prisen. Den koster nemlig en del mere og selvom vi til hver en tid vil anbefale at man købe økologisk for miljøets skyld, så skal man altid tage sin egen situation og behov i betragtning. Hvor meget skal du bruge den? hvad har du råd til? osv.

Pris: 399 kr.

Køb nu hos Lysterapi

Sjov sovemaske til flyrejsen

Fuck off sovemaskeNår man flyver kan man ikke foretage sig ret meget og derfor er det oplagt at tage en lur undervejs. Men da man jo ofte flyver om dagen er det meget lyst, så en sovemaske er en god idé at have med. Du kan bruge dem jeg allerede har nævnt i indlægget eller du kan bruge denne for ligesom at give klar besked til dine medpassagerer.

Det er nemlig en sort sovemaske hvor der står “FUCK OFF” på. Så skulle stewardessen kommer forbi for at spørge om noget eller dine medrejsende sidde og snakke til dig hele tiden, så kan du bare tage denne sovemaske på og give dem klar besked fra start af. Udover den sjov tekst, så er den også ganske behagelig at have på og lukker lyset ude.

Pris: 39 kr. (3 for 2)

Køb nu hos Coolstuff

Sovemaske med nakkestøtte

Sovemaske med nakkestøtteVi kender det alle sammen. Man er ude at køre en lang tur eller flyve en lang tur og bliver så træt at man falder i søvn. Men fordi man sidder ret op så vælter ens hoved rundt som bilen bevæger sig eller der er lidt turbulens i flyet, og når man vågner så har man helvedes ondt i nakken fordi man har haft den i en skod stilling.

Løsningen på dette klassiske problem er denne sovemaske. Den giver dig ikke bare bedre søvn fordi den lukker lyset ude, men også fordi den holder hovedet fast i en oprejst position så du ikke får hold i nakken af at sidder op og sove. Det er super smart!

Pris: 249 kr.

Køb nu hos Coolstuff

Billig sovemaske

Har du bare brug for en helt almindelig og billig sovemaske uden nogen speciel form for komfort eller sjov tekst på, så kan også få dette. Denne sovemaske kan du få i alverdens farver, fra neutral sort til røde pang farver. Den fungerer til det den skal, men uden nogen ekstraordinær komfort eller funktioner.

Pris: 39 kr.

Se hele udvalget hos Rejsegear

Sovemaske til baby og børn

Leder du efter en sovemaske til din baby eller dit barn, så kan det være du skal købe en der er lidt sjov med et eller andet bestemt motiv. Fx en panda sovemaske, frø sovemaske eller prinsesse sovemaske. Hvad end du leder efter, så er der masser at vælge imellem. Du kan selvfølgelig også bare vælge en ensfarvet sovemaske til dine børn. Det kan også være værd at overveje om du skal købe en økologisk sovemaske til dine børn, for at skåne dem.

Pris: fra 39 kr.

Se hele udvalget hos Rejsegear

Hvorfor bruge en sovemaske?

Ofte forekommer spørgsmålet “hvorfor skal jeg bruge en sovemaske?”. Det kan for nogle virke mærkeligt at bruge en sovemaske, især hvis man tænker at man bare kan lukke øjnene for samme funktion, men fakta er altså at det kan virke med en sovemaske.

Ens øjenlåg lukker nemlig ikke al lys ude og du får derfor ikke 100% mørklægning blot ved at lukke øjnene, dette kan du få med en sovemaske. En sovemaske er ideel at bruge hvis du skal sove om dagen, på en flyver eller i rum med meget lys, men den kan også være effektiv for dig der har svært ved at sove om natten.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *