Sovemaske TEST 2018

Mange opnår bedre søvn med en sovemaske, fordi den sørger for at alt lys bliver lukket ude. Nogle sovemasker kan sågar fås med bluetooth eller høre bøffer så man også kan lukke alt lyd ude og afspille beroligende musik indtil man falder i søvn. VI har taget et kig på de mange forskellige typer sovemasker man kan få og vurderet dem.

Smart bluetooth sovemaske

Bluetooth sovemaskeDen ultimative sovemaske må være denne bluetooth sovemaske. Den ikke bare lukker alt lyset ude, men også al lyd ude, og så kan den sågar spiller musik direkte fra din smartphone el. tablet, som beroliger dig når du skal til at sove.

På trods af alt det sovemasken kan med sin bluetooth funktion, så er den faktisk også rigtig komfortabel. Bag på sidder et spænde som er elastisk og kan indstille uden at de på nogen måde genere når man ligger på det. Selve masken er også rigtig komfortabel at have på og sove med. Den egner sig nok bedste til flyveture eller længere køreture hvor man ønsker at sove godt på vejen.

Pris: 299 kr.

Køb nu hos Coolstuff

Behagelig sovemaske i silke

Silke sovemaskeSelvom bluetooth sovemasken har fede features og er ganske behagelig at sove med, så slår den ikke en klassisk sovemaske i silke. Den ligger bare rigtig behagelig på ansigtet, lukker lyset ude som den skal og så koster den ikke lige så meget.

Denne sovemaske i silke er perfekt til alle situationer hvor du har brug for en hjælpende hånd (eller maske) til at falde i søvn. Den er både god på flyrejsen og den fylder ingenting, men kan også bruge hjemme på soveværelset, hvis der er lidt for lyst på de lyse sommernætter.

Pris: 99 kr.

Køb nu hos Rejsegear

Sjov sovemaske til flyrejsen

Fuck off sovemaskeNår man flyver kan man ikke foretage sig ret meget og derfor er det oplagt at tage en lur undervejs. Men da man jo ofte flyver om dagen er det meget lyst, så en sovemaske er en god idé at have med. Du kan bruge dem jeg allerede har nævnt i indlægget eller du kan bruge denne for ligesom at give klar besked til dine medpassagerer.

Det er nemlig en sort sovemaske hvor der står “FUCK OFF” på. Så skulle stewardessen kommer forbi for at spørge om noget eller dine medrejsende sidde og snakke til dig hele tiden, så kan du bare tage denne sovemaske på og give dem klar besked fra start af. Udover den sjov tekst, så er den også ganske behagelig at have på og lukker lyset ude.

Pris: 39 kr. (3 for 2)

Køb nu hos Coolstuff

Sovemaske med nakkestøtte

Sovemaske med nakkestøtteVi kender det alle sammen. Man er ude at køre en lang tur eller flyve en lang tur og bliver så træt at man falder i søvn. Men fordi man sidder ret op så vælter ens hoved rundt som bilen bevæger sig eller der er lidt turbulens i flyet, og når man vågner så har man helvedes ondt i nakken fordi man har haft den i en skod stilling.

Løsningen på dette klassiske problem er denne sovemaske. Den giver dig ikke bare bedre søvn fordi den lukker lyset ude, men også fordi den holder hovedet fast i en oprejst position så du ikke får hold i nakken af at sidder op og sove. Det er super smart!

Pris: 249 kr.

Køb nu hos Coolstuff

Billig sovemaske

Har du bare brug for en helt almindelig og billig sovemaske uden nogen speciel form for komfort eller sjov tekst på, så kan også få dette. Denne sovemaske kan du få i alverdens farver, fra neutral sort til røde pang farver. Den fungerer til det den skal, men uden nogen ekstraordinær komfort eller funktioner.

Pris: 39 kr.

Se hele udvalget hos Rejsegear

Sovemaske til børn

Leder du efter en sovemaske til dit barn eller børn, så kan det være du skal købe en der er lidt sjov med et eller andet bestemt motiv. Fx en panda sovemaske, frø sovemaske eller prinsesse sovemaske. Hvad end du leder efter, så er der masser at vælge imellem. Du kan selvfølgelig også bare vælge en ensfarvet sovemaske til dine børn.

Pris: fra 39 kr.

Se hele udvalget hos Rejsegear

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdér artikel