Bedste boxmadras i TEST – 2020

Vi har taget et kig på udvalgte boxmadrasser fra en række online butikker og anbefaler her dem vi mener er de bedste boxmadrasser du kan få på nettet lige nu. Vi har både kåret den bedste boxmadras overall og den bedste boxmadras til prisen, som du kan se lige nedenfor. Derudover har vi fundet yderligere 3 anbefalelsesværdige boxmadrasser.

Bedst i TEST 2020

Norland Luksus Boxmadras testvinder

– Norland Luksus Box –

Bedst til prisen

Krone NU Boxmadras

– Krone Box NU –

En boxmadras er hos mange det mest populære valg når man skal have en ny seng. Det er der flere gode grunde til, blandt andet er den økonomisk, solid og nem at tage i brug. Derfor har vi også valgt at lave en liste over de boxmadrasser vi mener er de bedste på markedet lige nu.

Øverst i artiklen kan du se de 2 boxmadrasser vi anbefaler. Den ene er i en lidt høj prisklasse og den anden er den vi vurdere at være bedst til prisen. Du kan læse en mere grundig beskrivelse af de 2 madrasser herunder, samt 4 andre boxmadrasser der er anbefalelsesværdige.

I denne guide til valg af den bedste boxmadras for dig, har vi kigget nærmere på boxmadrasser fra online butikker, hvilket betyder at du kan bestille den i dag og få den leveret hjem til dig indenfor et par dage. De online butikker vi har kigget på boxmadrasser fra er: Sengetid, Bedre Nætter, Dinseng.dk og Sengefabrikken.

Norland Luksus Boxmadras (Testvinder)

Norland Luksus Boxmadras testvinder

Norland Luksus Box i str. 90×200

Norland er en luksusserie af boxmadrasser og senge. Norland bliver produceret i Danmark af Danske håndværkere og er derfor i top kvalitet, men den danske produktion skinner også igennem i designet, der kommer af den elegance der er så velkendt i Nordisk design. Der er brugt de bedste af de bedste materialer for at give den bedst mulige komfort.

Boxmadrassen er lavet med dobbeltfjedring, hvilket gør at den holder længere og giver langt bedre komfort. I bunden er der et lag af Bonell-fjedre og toppen består af de klassiske pocketfjedre, der med længder er dem der sørger for bedst komfort og holdbarhed i længden. Du kan selv vælge hvilken farve boxmadrassen skal være og hvilken hårdhed den skal have.

Denne boxmadras leveres ikke alene, med fælger alt hvad man skal bruge for at have en komplet seng. Det betyder at du oven i hatten får både ben (frit valg blandt flere modeller) til montering under topmadrassen og en topmadras på 10 cm, som både giver bedre komfort, men også mindsker slid på boxmadrassens øverste lag. Boxmadrassen fås i alle størrelser: 80×200, 90×200, 90×210, 120×200, 140×200, 160×200, 180×200, 180×210.

Pris: Den starter fra priser på 4.795 kr. og går op til 10.495 kr. og det er lige nu hvor der er mellem 48-59% rabat på alle Norland Luksus Box boxmadrasser. Der er mulighed for at afbetale rentefrit over 36 måneder.

Levering: Selve levering af boxmadrassen sker direkte til dit hjem. Det er gratis at få leveret alle boxmadrasser lige til kanstenen. Der kan tilkøbes ekstra ydelser som op og indbæring, montering og bortskaffelse af gammel seng. Leveringstiden er ca. 10-20 dage.

Bonus: Du kan teste denne boxmadras i størrelserne 90 og 180 cm i bredden gratis hos Sengetid i 40 dage. Er du utilfreds med komforten kan du altså få den byttet helt gratis. Udover det er der 25 års garanti på Norlund boxmadrasser.

GÅ TIL BOXMADRASSEN

Krone Box NU (Bedst til prisen)

Krone NU Boxmadras

Krone Box NU i str. 90×200

Man skal ikke altid vælge testvinderen, selvom det er et godt valg. Testvinderen er som regel ikke den der er bedst til prisen og hvis du lige er flyttet hjemmefra rækker økonomien måske ikke så langt igen. Derfor har vi også kåret den boxmadras der er bedst til prisen og det er altså Krone Box NU der ligeledes er en Dansk produceret boxmadras i flot nordisk design.

Denne boxmadras er også lavet med dobbeltfejdring for top komfort, men der er sparet lidt på selv kvaliteten af materialerne. Det er ikke noget man ligger mærke til når man køber den grundet det solide danske håndværk. Det nederste lag fjedre er Bonell-fjedre og det øverste lag er pocketfjedre. Boxmadrassen fås kun i farven sort, men den kan man hurtigt ændre med et stræklagen der går ned over siderne.

Du får en komplet boxmadras seng ved bestilling af denne boxmadras. Det betyder at med får du ben til boxmadrassen og en 7 cm topmadras, du vælger selv blandt flere valgmuligheder. Derudover er du også herre over hårdheden af madrassen, som du i øvrigt kan teste gratis i 40 dage og få byttet hvis den har den forkerte hårdhed. Krone Box NU fås i alle de gængse størrelser fra 80×200 til 180×210.

Pris: Prisen på Krone Box NU er fra kun 3.195 kr. og op til 7.595 afhængig af størrelsen og det gælder lige nu hvor der er mellem 55-62% rabat på alle Krone Box NU boxmadrasser. Der er mulighed for at købe boxmadrassen på afbetaling over fx 36 mdr rentefrit.

Levering: Klassisk levering foregår til kantstenen lige foran dit hus eller din opgang. Det er 100% gratis og sker indenfor 10-20 dage. Der kan tilkøbes ekstra ydelser i forbindelse med levering såsom op- el. indbæring, montering og bortskaffelse af din gamle seng/madras.

Bonus: Der hele 15 års garanti på Krone Box NU ramme og fjedrebund. Derudover har du mulighed for at prøve madrassen af i 40 dage og få den byttet omkostningsfrit, hvis ikke det er den rigtige hårdhed (gælder for størrelserne 90 cm og 180 cm i bredden).

GÅ TIL BOXMADRASSEN

Nordkap Box

Nordkap Box Sengefabrikken boxmadrasNordkap… dejligt navn, som på mange måder minder om vores testvinder der hedder Norland og kvaliteten er også deroppe af. Det er en boxmadras der er Dansk produceret, den er lavet med dobbeltfjedring som nærmest er et krav til moderne boxmadras hvis de skal være konkurrencedygtige, så hold altid øje med det når du kigger efter en ny boxmadras. Den er lavet med 150 bonell fjedre pr. m2 i nederste del og 261 pr. m2 i øverste del for at opnå optimal komfort.

Boxmadrassen er lavet med 5 komfortzoner, som betyder at der er 5 steder i madrassen der er særligt optimeret til de dele af kroppen der ligger der. Komfortzonerne har altså forskellige hårdhed alt efter hvor i sengen det er. Når du bestille en Nordkap Box, så skal du ikke tænke på alt det andet man kunne mangle, ligesom med de andre boxmadrasser får du nemlig en samlet pakke bestående af: madras, topmadras og ben og altsammen kan du selv vælge. Du kan vælge hvilken fasthed madrassen skal have: fast el. medium, du kan vælge hvilken topmadras: latex el. celcius og du kan vælge hvilke ben: metal el. egetræ. Desuden er der 100% valgfrihed hvad angår størrelsen, hvor der er alt fra 80-180 cm i bredden og 200 el. 210 cm i længden, det er også muligt at få alle størrelser til dig der vejer 100+ kilo.

Pris: Normalprisen på Nordkap Box ligger fra X til X kr. afhængig af størrelsen. Der er rigtig ofte tilbud på Nordkap Box hvor du spare fra mellem X-X%. Alle modeller kan købes rentefrit på afbetaling over enten 10 el. 20 måneder.

Levering: Du kan få madrassen leveret lige til døren på alle hverdage mellem kl 8-15 og der bliver altid ringet på forhånd for at aftale en nærmere tid. Det koster 0 kr. at få leveret og der kan tilkøbes opbæring og montering skulle man ønske dette. Levering sker indenfor få hverdage.

Bonus: Der er 15-års garanti på alle boxmadrasser af denne model. Du har altid 30 dages returret og telefonisk rådgivning alle dage fra 9-18 hos Sengefabrikken.

GÅ TIL BOXMADRASSEN

Venus Boxmadras

Venus boxmadras Bedre NætterSelvom man ofte skulle tro at det er det ydre, det man kan se og føle der skaber forudsætninger for en god nattesøvn, så er det ikke altid tilfældet og faktisk slet ikke når man snakker boxmadrasser, for der er den indre kerne mindst ligeså vigtig. Venus boxmadras er en boxmadras med meget fokus på det indre der består af to lag pocketfjedre og hele 7 komfortzoner.

Modsat mange andre boxmadrasser er der imellem de lag af pocketfjedre lagt et lag af hybridskum, som er super elastisk og ifølge producenten skulle være den mest holdbare skumtype og dermed give din boxmadras en længere levealder. Når vi snakker leve alder skal det nævnes at en topmadras også giver din seng en længere levealder og til denne boxmadras medfølger der både ben og topmadras så du får en komplet seng.

Boxmadrassen Venus fås i mange størrelser, faktisk fås den i alt fra 80×200 cm til 180×210 cm. Der er dermed størrelser til alt fra børn, teenagere og til fuldvoksne mænd og kvinder. Desuden kan Venus fås i 4 forskellige farver, hvilket er usædvanligt for boxmadrasser og du kan vælge fasthed på både højre og venstre lag af fjedre. Det er ligeledes muligt at vælge mellem 4 forskellige typer ben til madrassen og tilføje en sengegavl til købet skulle det være et ønske.

Pris: Normalprisen er på mellem 9.998-20.999 kr. afhængig af størrelse, men den er tit på udsalg. Du kan købe den på rentefri afbetaling over 10 måneder.

Levering: Leveringstiden fra Bedre Nætter er 12-20 hverdage, fragtmanden ringer 1 time før han ankommer. Levering er altid gratis når du bestiller en boxmadras.

Bonus: Der er 100 dages gratis ombytning af fastheden i madrassen, som oftest er grunden til man kan være utilfreds med sit køb. Prisgaranti hvis du skulle finde madrassen billigere et andet sted.

GÅ TIL BOXMADRASSEN

Tromsø Box – Boxmadras luksus udgave

Tromsø boxmadrasEn lækker og stilren boxmadras i super godt materiale. Madrassen er med dobbeltlags pocketfjedre opdelt i 5 komfortzoner med. Sengen er polstret med 25 mm latex, så den både giver ekstra støtte og holder længere. Det største kendetegn ved Tromsø boxmadrassen er at den er af gennemsyret god kvalitet på tværs af alle materialer. trærammen i godt massivtræ, fjedrene i 5 komfortzoner og den ekstra gode polstring, er med til at gøre dette til en super seng.

Når du bestille madrassen skal du selv vælge fasthed på den, her kan du enten vælge fast eller medium. Fast skal du vælge hvis du vejer over 65 kg og medium hvis du vejer under 65 kg. Vejer du over 100 kg anbefales det er vælge Tromsø modellen specielt lavet til det, da den giver bedre komfort og holdbarhed ved højere vægt.

Du skal ligeledes selv vælge topmadras og sengeben og med alle disse ting får du altså en komplet seng leveret. Du kan vælge enten egetræsben som er 22 cm lange eller metalben der er 20 cm lange. Når du skal vælge en tilhørende topmadras kan du vælge Latex LUX 50 mm eller Celcius LUX 50 mm. Sidst nævnte er lavet af memoryskum, som nogle klart vil foretrække, mens andre er mere til latex.

Pris: 9.999,00 kr. men du kan af og til få den til halv pris og den kan købes med rentefri finansiering over 10 eller 20 måneder.

Levering: Gratis levering på alle hverdage mellem 8-15 og der er mulighed for at tilkøbe ind-/opbæring og montering fra 390 kr.

Bonus: Der er 15 års fabriksgaranti på ramme og fjedre. 30 dages returret.

GÅ TIL BOXMADRASSEN

Moment Boxmadras – Discount når det er bedst

Moment boxmadras billigEn boxmadras er ofte det foretrukne valg til børn og unge mennesker. Det er det fordi det er billigt og holdbart, desuden behøver unge mennesker ofte ikke alt muligt specielt i forhold til aflastning og komfort. Er du på udkig efter en boxmadras eller ny seng til dit barn, så er Moment det foretrukne valg, det er nemlig discount når det er bedst. På billedet er boxmadrassen vist som en dobbeltseng, men den kan fås i samtlige standard størrelser og længder.

Moment er en boxmadras med 5 komfortzoner, så på det punkt er den ikke anderledes end andre madrasser nævnt her på siden. Den er udstyret med multipocketfjedre og der kan være op til 504 fjedre pr. m2. Nederste lag fjedre i boxmadrassen er bonell-fjedre som man finder i de fleste boxmadrasser på den ene eller anden måde.

Du kan selv sammensætte din boxmadras-seng som du vil, altså valg af fasthed (for begge sider hvis du køber en dobbeltseng), topmadras som du kan vælge mellem 4 forskellige af, ben til sengen og her findes et udvalg på mere end 10 forskellige typer ben, sidst men ikke mindst kan du vælge om du vil have en sengegavl eller ikke.

Pris: Normalt koster sengen fra 7.999,00 kr. alt afhængig af størrelsen, men du kan ofte få den på tilbud med helt op til 63% rabat. Der er også mulighed for rentefri afbetaling over 20 måneder.

Levering: Der er gratis levering og montering ved bestilling af denne boxmadras. Leveringstiden er 10-20 hverdage, med mulighed for at tilkøbe levering om aftenen eller i weekender og bortskaffelse af gammel seng.

Bonus: 14 dages fuld returret og 150 dages komfortgaranti, hvilket betyder du kan bytte sengen for et beskedent gebyr på 499 kr. Der er også gratis montering af sengen.

GÅ TIL BOXMADRASSEN

Hvordan har vi testet?

I testen har vi taget udgangspunkt i butikker der udelukkende sælger boxmadrasser online. Du kan altså ikke finde disse boxmadrasser i en fysisk butik. Det har vi gjort fordi vi mener at man finder de bedste boxmadrasser hos webshops, man får også en bedre service og så er boxmadrasserne som regel billigere da omkostninger til butikslokaler og mange ansatte er skåret fra.

Du kommer heller ikke til at stå i en situation hvor du selv skal finde hjem med din nye boxmadras el. betale overpris for hjemmelevering af boxmadrassen til butikken. Når du køber din boxmadras online, så sørger webshoppen nemlig for at sende den til dig enten helt gratis eller også til en fast lav pris. Vi har i vores vurdering af boxmadrasserne kigget på følgende parametre:

  • Pris
  • Service (fx levering, garanti osv.)
  • Valgmuligheder (fx størrelser, fasthed osv.)
  • Fjedring

Pris, altså hvad er prisen for boxmadrassen, service, er der fri fragt levering til døren og flere års garanti, valgmuligheder, hvilke størrelser og fasthed fås madrassen i, er alle parametre vi kan forstå og forholde os til. Fejdringen derimod kan godt være lidt uforståelig hvis man ikke før har købt en boxmadras, derfor er der herunder en lille guide til fjedring i boxmadrasser.

Fjedring i en boxmadras

Man kan få forskellige type fjedringer i en boxmadras, og som helt almindelig forbruger kan det være svært at vide om det er godt eller dårligt når der står der er “dobbeltfjedring med 150 bonell fjedre i bunden pr. m2 og 261 pr. m2 i øverste del”, for hvad søren betyder det egentlig? Her vil jeg kort forsøge at forklare hvad fjedringen har af betydning for dit valg af boxmadras.