Bedste boxmadras i TEST – 2018

Vi har taget et kig på udvalgte boxmadrasser fra en række online butikker og anbefaler her dem vi mener er de bedste boxmadrasser du kan få på nettet lige nu. Vi har både kåret den bedste boxmadras overall og den bedste boxmadras til prisen, som du kan se lige nedenfor. Derudover har vi fundet yderligere 3 anbefalelsesværdige boxmadrasser.

Bedst i TEST 2018

Norland Luksus Boxmadras testvinder

– Norland Luksus Box –

Bedst til prisen

Krone NU Boxmadras

– Krone Box NU –

En boxmadras er hos mange det mest populære valg når man skal have en ny seng. Det er der flere gode grunde til, blandt andet er den økonomisk, solid og nem at tage i brug. Derfor har vi også valgt at lave en liste over de boxmadrasser vi mener er de bedste på markedet lige nu.

Øverst i artiklen kan du se de 2 boxmadrasser vi anbefaler. Den ene er i en lidt høj prisklasse og den anden er den vi vurdere at være bedst til prisen. Du kan læse en mere grundig beskrivelse af de 2 madrasser herunder, samt 3 andre boxmadrasser der er anbefalelsesværdige.

I denne guide til valg af den bedste boxmadras for dig, har vi kigget nærmere på boxmadrasser fra online butikker, hvilket betyder at du kan bestille den i dag og få den leveret hjem til dig indenfor et par dage. De online butikker vi har kigget på boxmadrasser fra er: Sengetid, Bedre Nætter,

Norland Luksus Boxmadras (Testvinder)

Norland Luksus Boxmadras testvinder

Norland Luksus Box i str. 90x200

Norland er en luksusserie af boxmadrasser og senge. Norland bliver produceret i Danmark af Danske håndværkere og er derfor i top kvalitet, men den danske produktion skinner også igennem i designet, der kommer af den elegance der er så velkendt i Nordisk design. Der er brugt de bedste af de bedste materialer for at give den bedst mulige komfort.

Boxmadrassen er lavet med dobbeltfjedring, hvilket gør at den holder længere og giver langt bedre komfort. I bunden er der et lag af Bonell-fjedre og toppen består af de klassiske pocketfjedre, der med længder er dem der sørger for bedst komfort og holdbarhed i længden. Du kan selv vælge hvilken farve boxmadrassen skal være og hvilken hårdhed den skal have.

Denne boxmadras leveres ikke alene, med fælger alt hvad man skal bruge for at have en komplet seng. Det betyder at du oven i hatten får både ben (frit valg blandt flere modeller) til montering under topmadrassen og en topmadras på 10 cm, som både giver bedre komfort, men også mindsker slid på boxmadrassens øverste lag. Boxmadrassen fås i alle størrelser: 80x200, 90x200, 90x210, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200, 180x210.

Pris: Den starter fra priser på 4.795 kr. og går op til 10.495 kr. og det er lige nu hvor der er mellem 48-59% rabat på alle Norland Luksus Box boxmadrasser. Der er mulighed for at afbetale rentefrit over 36 måneder.

Levering: Selve levering af boxmadrassen sker direkte til dit hjem. Det er gratis at få leveret alle boxmadrasser lige til kanstenen. Der kan tilkøbes ekstra ydelser som op og indbæring, montering og bortskaffelse af gammel seng. Leveringstiden er ca. 10-20 dage.

Bonus: Du kan teste denne boxmadras i størrelserne 90 og 180 cm i bredden gratis hos Sengetid i 40 dage. Er du utilfreds med komforten kan du altså få den byttet helt gratis. Udover det er der 25 års garanti på Norlund boxmadrasser.

GÅ TIL BOXMADRASSEN

Krone Box NU (Bedst til prisen)

Krone NU Boxmadras

Krone Box NU i str. 90x200

Man skal ikke altid vælge testvinderen, selvom det er et godt valg. Testvinderen er som regel ikke den der er bedst til prisen og hvis du lige er flyttet hjemmefra rækker økonomien måske ikke så langt igen. Derfor har vi også kåret den boxmadras der er bedst til prisen og det er altså Krone Box NU der ligeledes er en Dansk produceret boxmadras i flot nordisk design.

Denne boxmadras er også lavet med dobbeltfejdring for top komfort, men der er sparet lidt på selv kvaliteten af materialerne. Det er ikke noget man ligger mærke til når man køber den grundet det solide danske håndværk. Det nederste lag fjedre er Bonell-fjedre og det øverste lag er pocketfjedre. Boxmadrassen fås kun i farven sort, men den kan man hurtigt ændre med et stræklagen der går ned over siderne.

Du får en komplet boxmadras seng ved bestilling af denne boxmadras. Det betyder at med får du ben til boxmadrassen og en 7 cm topmadras, du vælger selv blandt flere valgmuligheder. Derudover er du også herre over hårdheden af madrassen, som du i øvrigt kan teste gratis i 40 dage og få byttet hvis den har den forkerte hårdhed. Krone Box NU fås i alle de gængse størrelser fra 80x200 til 180x210.

Pris: Prisen på Krone Box NU er fra kun 3.195 kr. og op til 7.595 afhængig af størrelsen og det gælder lige nu hvor der er mellem 55-62% rabat på alle Krone Box NU boxmadrasser. Der er mulighed for at købe boxmadrassen på afbetaling over fx 36 mdr rentefrit.

Levering: Klassisk levering foregår til kantstenen lige foran dit hus eller din opgang. Det er 100% gratis og sker indenfor 10-20 dage. Der kan tilkøbes ekstra ydelser i forbindelse med levering såsom op- el. indbæring, montering og bortskaffelse af din gamle seng/madras.

Bonus: Der hele 15 års garanti på Krone Box NU ramme og fjedrebund. Derudover har du mulighed for at prøve madrassen af i 40 dage og få den byttet omkostningsfrit, hvis ikke det er den rigtige hårdhed (gælder for størrelserne 90 cm og 180 cm i bredden).

GÅ TIL BOXMADRASSEN

Hvordan har vi testet?

I testen har vi taget udgangspunkt i butikker der udelukkende sælger boxmadrasser online. Du kan altså ikke finde disse boxmadrasser i en fysisk butik. Det har vi gjort fordi vi mener at man finder de bedste boxmadrasser hos webshops, man får også en bedre service og så er boxmadrasserne som regel billigere da omkostninger til butikslokaler og mange ansatte er skåret fra.

Du kommer heller ikke til at stå i en situation hvor du selv skal finde hjem med din nye boxmadras el. betale overpris for hjemmelevering af boxmadrassen til butikken. Når du købe din boxmadras online, så sørger webshoppen nemlig for at sende den til dig enten helt gratis eller også til en fast lav pris.

Bedste boxmadras i TEST – 2018
Vurdér artikel